Voedingsadvies

 

  •  90 dagen traject voor de darmen en meer energie
  •  Afvaltraject

 

 

Online gesprek inplannen of langskomen in de praktijk?

https://urlshortner.org/qHx4B

+32(0)476909651

 

Valerie Verhaeghe

Vuurkruisenlaan 41 

8310 Brugge

 

www.pureandhappymetvalerie.be

Webshop en online programma's

 

Voedingsadvies

 

 

Het aanbod in de supermarkt bevat heel wat ongezonde vetten en geraffineerde suikers en zit vaak ook nog eens vol chemische geur-, kleur-, smaak- en bewaarstoffen.

Een orthomoleculair voedingspatroon bestaat uit vitamines, mineralen, essentiële aminozuren en essentiële vetzuren. Het steunt op een stabiele bloedsuikerspiegel en slijmvliezen.

 

Ernstige aandoeningen zoals overgewicht, cholesterolproblemen, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes type 2... zijn gevolgen van onze slechte eet- en leefgewoonten.

We leven niet meer 'normaal', niet meer orthomoleculair. Om daaraan te verhelpen, gaan we de strijd aan met de vrije radicalen.

Vrije radicalen (of afvalstoffen) zijn agressieve moleculen die je lichaam binnendringen, je ziek maken en het natuurlijk verouderingsproces versnellen.

 

In de praktijk gaan we aan de slag met darmproblematiek, burn-out, energietekort, fibromyalgie, migraine, vermoeidheid en afslanken.

 

 

We leven een jachtig leven, maar willen toch iets gaan doen aan onze gezondheid.

Daarom werkt Pure and happy ook via online coaching.

Via zoom, whatsapp, messenger, ... bespreken we jouw probleem en gaan we samen aan de slag.

Dit kunnen we makkelijk inplannen zonder naar het verre Brugge te moeten rijden wanneer je van Antwerpen komt bijvoorbeeld of zelf in het buitenland woont en sommigen willen graag eerst de kindjes in bed zonder een babysit te zoeken om zo een rustig gesprek te kunnen hebben.