Orthomoleculair voedingsadvies

 

Wat is dat precies?

Ortho betekent 'normaal, volgens de regel'. Moleculair is tot op celniveau. Via voeding gaan we tot op celniveau gezondheidsklachten aanpakken of gaan afslanken.

Het is veel meer dan een gezond eetpatroon die we aanleren.

We gaan aan de slag met een voedingsplan om je stap voor stap te begeleiden tot een nieuw voedingspatroon.

Het aanbod in de supermarkt bevat heel wat ongezonde vetten en geraffineerde suikers en zit vaak ook nog eens vol chemische geur-, kleur-, smaak- en bewaarstoffen.

Een orthomoleculair voedingspatroon bestaat uit vitamines, mineralen, essentiële aminozuren en essentiële vetzuren. Het steunt op een stabiele bloedsuikerspiegel en slijmvliezen.

 

Ernstige aandoeningen zoals overgewicht, cholesterolproblemen, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes type 2... zijn gevolgen van onze slechte eet- en leefgewoonten.

We leven niet meer 'normaal', niet meer orthomoleculair. Om daaraan te verhelpen, gaan we de strijd aan met de vrije radicalen.

Vrije radicalen (of afvalstoffen) zijn agressieve moleculen die je lichaam binnendringen, je ziek maken en het natuurlijk verouderingsproces versnellen.

 

In de praktijk gaan we aan de slag met darmproblematiek, burn-out, energietekort, fibromyalgie, migraine, vermoeidheid en afslanken.

 

 

 

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en laat een total body scan maken van je lichaam.

Telefoon: 0476909651

Email:valerieverhaeghe1981@gmail.com

Webshop en nieuwsbrief: www.pureandhappymetvalerie.be